No cure no pay incasso

Op het gebied van professionele no cure no pay incasso onderscheidt Advocare zich al 30 jaar door kwaliteit, snelheid doeltreffendheid.
No cure no pay: voor incasso geldt geen uurtarief.  Lees hier onze incassovoorwaarden.

Wat doet Advocare voor uw organisatie?

Binnen 1 werkdag na uw incasso-opdracht ontvangt de debiteur een laatste sommatie van Advocare. Indien betaling uitblijft worden direct juridische maatregelen genomen.

Extra dwangmiddelen

Afhankelijk van de situatie kan een kort geding worden gestart, beslag worden gelegd of het faillissement worden aangevraagd. Maatregelen die alleen een advocaat kan bieden.
Hier leest u over de incassowerkzaamheden.

Hoe geeft u de opdracht aan Advocare?

U hoeft alleen het contactformulier in te vullen en te versturen. Advocare neemt direct contact op en gaan aan de slag. Ga direct naar het contactformulier.

Waarom een advocaat in plaats van een deurwaarder of incassobedrijf?

Alleen een advocaat kan het incasso combineren met conservatoir beslag of een faillissementsverzoek en zelfs een kort geding. Vorderingen boven € 25.000 kunnen bovendien alleen door een advocaat voor de rechtbank worden gebracht. De kosten blijven beperkt – no cure no pay – incasso. Een advocaat kan ook een juridisch verweer van de debiteur deskundig beoordelen, zodat verrassingen worden uitgesloten. Lees hier meer over de voordelen van een advocaat.