Advocare – doeltreffende rechtshulp voor het MKB

Gevestigd in het centrum van Nederland verleent Advocare al 29 jaar advies en procesbijstand aan ondernemers. Steeds meer ondernemers kiezen voor rechtszekerheid. Een Advocare-abonnement, al of niet in combinatie met een rechtsbijstandverzekering, biedt ruime rechtzekerheid voor succesvol ondernemen.

Bijzondere dienstverlening door heel Nederland en daarbuiten

De bijzondere aanpak van Advocare kenmerkt zich door een persoonlijke maar moderne aanpak gecombineerd met email en internet. Locatie is geen issue meer, dus Advocare bedient cliënten door heel Nederland en daarbuiten, 24/7. Uw belangen zijn bij Advocare in vertrouwde handen, ongeacht waar u ter wereld zich ook bevindt.

Wat doen wij

Lees hier wat wij voor u en uw onderneming kunnen betekenen.

Advocare procedeert in arbeids- en huurgeschillen, incasso van vorderingen, contracten en onrechtmatige daad met uw contractspartners. Advocare adviseert over algemene voorwaarden, bestuursaansprakelijkheid, bedrijven in moeilijheden en insolventierecht. Advocare staat voor betaalbare en praktische rechtshulp voopr het MKB op elk juridische gebied.

Welke producten

Advocare biedt direct online juridisch advies, procesvertegenwoordiging, incasso van vorderingen en permanente rechtsbijstand via het Advocare abonnement. Klik voor meer informatie

 • online juridisch advies
 • procesvertegenwoordiging
 • incasso van vorderingen
 • Advocare abonnement

Advocare geeft om uw onderneming.

Een belangrijk kenmerk van Advocare is het ondernemingsgericht denken. Ondernemers zijn gericht op het behalen van economische doelen. Advocare stelt zich als doel om met juridische middelen die doelen te behalen. De naam Advocare is immers de combinatie van advocaat en “care”.

Advocare abonnement

Advocare is een juridische informatie- en adviesdienst speciaal ontwikkeld voor het MKB. Voor een vast bedrag per jaar haalt u permanent de kennis en vaardigheid in huis van een advocaat in vaste dienst.

Met het abonnement geeft Advocare u gedurende de abonnementsperiode kosteloos rechtsbijstand op elk gewenst moment in de vorm van algemene en ad-hoc advisering en uitleg, en het verstrekken van periodieke informatie middels een actuele nieuwsbrief met belangrijke rechtsontwikkelingen.

U kunt te allen tijde telefonisch, per fax of via e-mail juridische vragen voorleggen, die op een zo kort mogelijke termijn zullen worden beantwoord via de telefoon, per fax of per e-mail. Deze werkzaamheden worden niet in rekening gebracht en zijn dus gratis.

 • onbeperkt ad-hoc juridisch advies
 • geen wachttijden
 • 12 x per jaar de nieuwsbrief
 • gratis juridische bijstand op elk moment
 • korting op het uur tarief
 • fixed price voor procedures
 • informele en snelle communicatie

Lees hier hoe het werkt

Meer vragen of direct aanmelden

Indien u vragen hebt over onze dienstverlening kunt u via email een vraag stellen. Hier vindt u een overzicht van veelgestelde vragen over Advocare, waar u meteen het antwoord op uw vraag vindt. Voor direct aanmelden klikt u hier.

No cure no pay incasso

Advocare is een landelijk werkende incassospecialist. Op het gebied van professionele no cure no pay incasso onderscheiden wij ons al 26 jaar door kwaliteit, snelheid doeltreffendheid.

No cure no pay: voor incasso geldt geen uurtarief.

U betaalt alleen kosten op basis van behaald resultaat. De kosten worden zoveel mogelijk verhaald op uw debiteur. Lees hier onze incassovoorwaarden.

Wat doet Advocare voor uw organisatie?

Binnen 1 werkdag na uw incasso-opdracht ontvangt de debiteur een laatste sommatie van advocaten.nl. Indien betaling uitblijft worden direct juridische maatregelen genomen. Afhankelijk van de situatie kan een kort geding worden gestart, beslag worden gelegd of het faillissement worden aangevraagd. Maatregelen die alleen een advocaat kan bieden.

Hier leest u over de incassowerkzaamheden.

Waarom een advocaat in plaats van een deurwaarder of incassobedrijf?

Alleen een advocaat kan het incasso combineren met conservatoir beslag of een faillissementsverzoek en zelfs een kort geding. Vorderingen boven € 25.000 kunnen bovendien alleen door een advocaat voor de rechtbank worden gebracht. De kosten blijven beperkt – no cure no pay – incasso. Een advocaat kan ook een juridisch verweer van de debiteur deskundig beoordelen, zodat verrassingen worden uitgesloten. Lees hier meer over de voordelen van een advocaat.

Van een moderne ondernemer mag je veel verwachten. Maar niet dat hij ook nog z’n eigen advocaat is. uw bedrijf heeft recht op het advies van een vaste advocaat. Advocare helpt u graag verder.

Voor meer informatie over onze diensten neem vrijblijvend contact met ons op. Bel 035 531 88 80.

Procesvertegenwoordiging en onderhandeling

Advocare treedt op in rechtszaken door geheel Nederland en voor elke rechtbank. Advocare biedt advocatuur met een een ervaring van 30 jaar in procestechniek. Van het leggen van conservatoir beslag, faillissementsverzoek tot het kort geding en hoger beroep. Ook is de nood aan de man is en u snel dient te handelen, Advocare weet voor de kastanjes uit het vuur te halen.

Een gerechtelijke procedure kost soms jaren. Een kort geding kan in 2 weken voorbij zijn. Advocare biedt u blijvende en betrouwbare steun en procedures en onderhandelingen, ongeacht de inzet en de duur van een conflict.

Voor Advocare geldt dat een procedure voor alles voorkomen dient te worden. Onderhandelingen vormen daarom een belangrijke taak in de rechtsbijstand. Maar wij aarzelen niet om een vuist te maken als dat nodig mocht zijn. Advocare houdt niet van halve maatregelen.

Hebt u een conflict met de wederpartij, of bent u al gedaagd voor een gerecht, aarzel niet om vrijblijvend een afspraak te maken of een email te zenden.

Hebt u meteen een juridische vraag, bel dan de nationale advocatenlijn op 0900-advocaten (0900-0600) of stuur een email naar info@advocaten.nl